***       Водещите вечерни новини       на

...
   ***       Водещите вечерни новини       на
Коментари Харесай

Водещите новини! Ива Лазарова, ЦИК: хората гласуват в най-голяма степен под фактора страх. Байдън нарече Путин „недостоен“

   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 6 юни   

 

До края на тази и началото на идната седмица времето ще е по-спокойно и с по-малко разстройства. Дневните температури ще са в летния диапазон – сред 30 и 35 градуса.

В петък денят ще е безоблачен, а краткотрайни следобедни нараствания на облачността ще има единствено по планините. В тези региони не са изключени незначителни къси валежи.

***

По думите ѝ хората гласоподават под фактора боязън в най-голяма степен. “Според нас, от това дали на следващия ден ще могат да се върнат на работа. Има общини, на територията на които главен шеф е локалната власт или една компания, която има интерес да е на “ти ” с локалната администрация или други обществени институции ", добави Лазарова. 

***

Ако се резервира темпът на европейски стопански модел, след 10-12 година ще достигнем средноевропейските приходи, съобщи Василев.

По думите му изказванията, че нарастванията на заплатите са „ изядени " от инфлацията, не дават отговор на истината. Увеличението е 53%, а инфлацията е 33%, т.е. имаме 20% действителен растеж на приходите, добави той.

***

„ Близо 2,67 милиарда евро или 20,69% от бюджета за програмния интервал 2021 – 2027 година към този момент са контрактувани, а от тях 581,4 млн. евро са разплатени към бенефициентите “.

***

Ружа Игнатова не е мъртва, а се намира в Русия, където има хора, с които я свързват незаконни схеми. Това твърди журналистът Йордан Цалов, който работи в английската медия Би Би Си. 

Измамените от криптокралицата Ружа Игнатова и схемата OneCoin не търсят парите , които са вложили в лъжливата скица, в която потънаха 4,5 милиарда $. Това открива следствие на Би Би Си.

***

Хакери и финансови мулета задържа ГДБОП при профилирана полицейска интервенция на територията на няколко области. Разбитата незаконна група, която се състояла от 15 души, източвала банкови сметки, а по предварителни данни нанесените вреди са от порядъка сред 800 000 - 1 000 000 лв..

***

Русия възнамерява да организира военни учения през идващите седмици и реалокира кораби и самолети в Карибите, оповестява Ройтерс, базирайки се на източници измежду американски чиновници.

***

„ Още един транспортен съд от състава на съветските Военноморски сили отиде на дъното на Черно море ", написа в. " Украинская истина ".

„ При специфична интервенция, осъществена в нощта на 5 против 6 юни от чиновници от Девети департамент на украинското военно разузнаване в акваторията на езеро Панково (в западната част на окупирания от Москва през 2014 година полуостров Крим), бе погубен буксирът " Сатурн ". Този транспортен съд няма към този момент няма да плава ", обявиха от Главното ръководство на разузнаването (ГУР) към Министерството на защитата в Киев.

***

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън е декларирал в изявление за ABC News, че " американските оръжия няма да бъдат употребявани за нанасяне на удари по Москва или Кремъл ".

Попитан дали създадени в Съединени американски щати оръжия към този момент са били употребявани в Русия, президентът на Съединени американски щати не е дал отговор непосредствено, само че е прецизирал, че " няма да бъде позволено те да бъдат употребявани за нахлуване против съветската столица или седалище на държавното управление ".

***

„ Ние сме подготвени за война с (проиранската и настояща в Ливан милиция) " Хизбула ", това сподели командващият Северния боен окръг на Израел Ури Гордин, представен от медията в родината си мигнюз.

„ Хизбула " през последните осем месеца (от началото на войната сред Еврейската страна и палестинската терористична формация Хамас, стартирала на 7 октомври) понесе големи загуби.

Бяха премахнати към 420 екстремисти, измежду които и високопоставени командири. Терористичната инфраструктура, която „ Хизбула " изграждаше в продължение на години, се унищожава непрекъснато ", уточни още високопоставеният боен.

***

Съединени американски щати и още няколко страни по света, в това число България, приканиха палестинската формация Хамас, която ръководи линията Газа, да одобри предлагането на американския президент Джо Байдън за непрекъснато помирение в анклава, гласи общо изказване, оповестено на уеб страницата на Белия дом.

Документът е оповестен от името на водачите на Австрия, Аржентина, Бразилия, България, Англия, Германия, Дания, Испания, Канада, Колумбия, Полша, Португалия, Румъния, Съединени американски щати, Сърбия, Тайланд и Франция.

***

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР